duminică, 3 aprilie 2011

Koenigsegg CCX

Pentru majoritatea oamenilor de pe planeta, Koenigsegg CCR are suficienta putere ca sa faca de rusine aproape toate celelalte supercar-uri din momentul de fata, daca iei in calcul si greutatea extrem de redusa a masinii. Pentru unul dintre proprietarii unei asemenea bestii mecanice insa, 806 cai-putere se pare ca nu sunt de ajuns...

Ca rezultat, motorul V8 de 4,7 litri twin-supercharged atinge momentul-motor maxim la o turatie mai joasa, in timp ce puterea a urcat la 891 CP. In plus, viteza maxima de 390 km/h a fost “putin redusa”.

De asemenea, pentru a face schimbarea rapoartelor de transmisie mai lina, inginerii de la edo au desfacut cutia de viteze si au inlocuit bucsele din plastic cu unele Uniball. Acest lucru a avut ca efect o acceleratie mai eficienta si o mai buna manevrabilitate a masinii.

In interior, masina a fost retapitata cu piele alcantara, a primit o noua consola centrala, un nou sistem infotainment si un sistem de monitorizare a presiunii din pneuri ce afiseaza rezultatele pe un display integrat in bord.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu